Missie

Bij Aardse willen we als betrouwbare partner kwalitatief goede planten leveren aan onze klanten. Om dit te realiseren zijn we doorlopend bezig met het verbeteren van de kwaliteit van onze planten, onze processen en uiteraard onze totale dienstverlening. Dit heeft ertoe geleid dat we een zeer hoogwaardige plant klantgericht kunnen leveren.

Gelukkig worden onze inspanningen ook gewaardeerd door onze klanten. De afgelopen jaren hebben we dan ook veel nieuwe vaste klanten mogen verwelkomen en zijn we als onderneming uitgegroeid tot een grote Europese leverancier.

Kernwaarden

  • Respect voor medemens (b.v. medewerkers, aannemers, buren), incl. het handhaven van diversiteit
  • Respect voor milieu (b.v. bodem, water, lucht, afval, energieverbruik)
  • Transparante en tijdige verslaglegging van activiteiten en performance

 

 

Afspraak is afspraak

Aardse is altijd trouw gebleven aan haar Groningse oorsprong en ze koestert het feit dat ze nog steeds een familiebedrijf is. De nuchtere houding en no-nonsense aanpak draagt bij aan de goede en enthousiaste werksfeer. En voor de klant nog belangrijker: aan de afspraak-is-afspraak mentaliteit.

Nergens anders vindt u zo’n betrouwbare partner voor grote leveringen als bij Aardse Orchids. Heeft u vragen? We helpen graag.

 

 

Certificaten in de sierteelt

Aardse Orchids is in het bezit van een tweetal keurmerken van het Milieu Programma Sierteelt (MPS), te weten het MPS-A+ en het MPS GAP certificaat.

Het behalen en behouden van deze certificaten is voor Aardse Orchids van groot belang. Het certificeringsproces geeft inzicht in de bedrijfsprocessen op het gebied van o.a. energieverbruik, duurzame omgang met mest- en gewasbeschermingsmiddelen en de verwerking van afvalstoffen.

Daarnaast worden de door klanten gestelde kwaliteitseisen continu aangescherpt voor producten die de keten in gaan. Producten moeten steeds vaker geregistreerd en/of gecertificeerd zijn waardoor duidelijke en betrouwbare productinformatie essentieel is geworden.

Aardse Orchids hecht veel waarde aan het maken van deze kwaliteitsslagen en is hier transparant in.

 

Aardse Orchids werkt continu aan de kwaliteit van haar planten.

Webdesign en technische realisatie door Smeedijzer Internet