Flexibele levering

Wat als ik meer planten nodig heb dan ik heb besteld?
Bij ons productieproces houden we nadrukkelijk rekening met (seizoens-)pieken. Hierdoor lukt het ons om in de meeste gevallen aan de extra vraag te voldoen.

Wat kan ik doen als ik per direct mijn bestelling nodig heb?
Tijdens werkdagen verwerkt Aardse Orchids bestellingen binnen 24 uur. Mocht u een snellere afhandeling wensen, dan kunt u ons altijd bellen of mailen. We gaan dan ons uiterste best doen om u zo goed mogelijk te helpen.

Wereldmarkt

Aan welke landen kunnen jullie leveren?
Het merendeel van onze planten wordt verkocht op de Europese markt, het maakt daarbij niet uit of dat nou Spanje, Noorwegen of Polen is. Afhankelijk van de omstandigheden leveren we ook aan andere markten buiten Europa, zoals bijvoorbeeld Rusland en Turkije.

Maatwerk

Kunnen jullie ook maatwerk bieden?
We proberen zo goed mogelijk tegemoet te komen aan alle wensen van onze klanten en er is veel mogelijk op het gebied van maatwerk. Enkele voorbeelden van maatwerk zijn specifieke inpak materialen, het aanbrengen van barcodes en etiketten of bijvoorbeeld het gebruik van een unieke pot.

Het maximale uit de plant

Hoe kan ik de levensduur van de Phalaenopsis verhogen? 
Bij Aardse Orchids zetten we ons in om de levensduur van de plant zo hoog mogelijk te krijgen. Uiteraard delen we onze kennis op dit gebied graag om zodoende te zorgen dat de planten ook tijdens het transport of bij u in de winkel goed behouden blijven. Indien u vragen of opmerkingen heeft op dit gebied, verzoeken wij u om contact met ons op te nemen. We helpen graag.

Onder welke omstandigheden kan de plant het beste in de winkel staan?
Er zijn meerdere zaken belangrijk als u de Phalaenopsis in de winkel zet. De plant mag in ieder geval niet in de zon of op de tocht staan. Daarnaast is het verstandig om de plant niet in de groente- en fruitafdeling of in de buurt van de koeling te stallen. Een plek zonder direct zonlicht met een constante temperatuur van ca. 19 – 20 graden is het beste. Normaal gesproken lukt het dan om de plant 10 – 14 dagen (inclusief vervoer) in goede staat te houden.

Transport

Wie neemt de verantwoordelijkheid in het geval van schade tijdens transport?
De verantwoordelijkheid hiervoor ligt bij het betreffende transportbedrijf. Dit betekent dat klanten ook zelf verantwoordelijk zijn op het moment dat ze hun eigen vervoer organiseren. Aardse Orchids heeft zeer veel ervaring met de transport van planten en kan u daarom goed adviseren bij vragen hieromtrent. Ook kunt u ervoor kiezen om het transport volledig door ons te laten organiseren. Indien u daarin geïnteresseerd bent of andere vragen heeft, verzoeken wij u om contact op te nemen.

Onze ruime ervaring helpt ons bij het bieden van maatwerk.

Webdesign en technische realisatie door Smeedijzer Internet