Tomaszewski

Tomaszewski Sp. Z.o.o. is een Poolse teler en importeur die al bijna 100 jaar bestaat. Het bedrijf staat bekend om de hoge betrouwbaarheid en staat altijd open voor nieuwe kansen en mogelijkheden. Tomaszewski Sp. Z.o.o. blijft zichzelf continu ontwikkelen en anticipeert goed op veranderende marktomstandigheden. Uniek aan het bedrijf is dat ze zowel consumenten als grote retailers bedienen, een uitdagende combinatie die slechts voor weinig bedrijven is weggelegd.

"Aardse Orchids is al 4 jaar onze zakenpartner en inmiddels onze enige leverancier voor de Phalaenopsis, wat een bevestiging is van hun goede serviceniveau.

Voor ons is daarbij belangrijk hun:

Productiecapaciteit
Betrouwbaarheid
Open en directe communicatie
Ethiek

Een ander sterk punt is hun logistieke afhandeling. Ze doen hun best om samen onze beide bedrijven te laten groeien. Ze houden ons op de hoogte van goed nieuws, maar kijken ook naar manieren om onverwachtse verrassingen en uitdagingen samen op te lossen.
Voordat we met Aardse Orchids zaken zijn gaan doen was het niet makkelijk om een vaste leverancier te vinden. Die tijd is nu voorbij."

Wij bespreken graag de mogelijkheden met u.

Contact opnemen
Webdesign en technische realisatie door Smeedijzer Internet